Este o prajitura simpla, usor de facut, usor de mancat.
Caramelizam 150 gr zahar pe foc mic, apoi imbracam oala sau forma de tort in acest caramel.
Curatam si taiem in doua 5 mere, sau pere, le scoatem cotorul si le asezam pe fundul formei cu gaura in sus. Eu am umplut gaurile cu visine fara samburi din compot.
Pentru blat batem 6 oua cu 50 de gr de zahar, apoi incorporam cu o lopata 3 lg de faina, 2 lg amidon de porumb, 1 lg cacao, sau fara, 1 l-ta praf de copt. Turnam peste mere, deasupra asezam o hartie de copt uda pentru a nu se coace prea repede partea de sus.
Dam la cuptor la 150 C electric si lasam aprox. 30 de minute. Cand scoatem din cuptor rasturnam imediat, daca lasam sa se raceasca nu o vom putea desparti de laterale din cauza caramelului. Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu