joi, 11 iulie 2013

Pandispan cu visine

Am gasit aceasta reteta mai demult pe net, nu mai stiu unde, dar nu am incercat fiind iarna. Acum insa e a doua oara ca am incercat-o si e wow. Pacatoasa.


Ingrediente:
4 oua
120 gr zahar
1 vanilie
80 gr unt
120 gr faina
1 vf cutit sare
3 gr praf copt
160 gr visine

Topim untul intr-un vas, apoi il lasam sa se raceasca.
Mixam ouale bine de tot cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste de tot. Adaugam vanilia, apoi faina si praful de copt cu o paleta amestecand de jos in sus. La final adaugam si untul putin cate putin.
Turnam compozitia in tava tapetata, deasupra presaram visinele fara samburi si dam la cuptor 150 C/ 20 min (electric).

Eu am facut si un sos de coacaze rosii, miere si vanilie. Bun, bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu