Se topeste untul si se lasa la racit.
Se mixeaza zaharul si zaharul vanilat cu ouale
pana ce acestea se deschid la culoare si se dizolva complet zaharul.
Se adauga untul topit rece.
Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt
si o jumatate lingurita de sare. Se cerne peste mixul de oua si se
omogenizeaza usor cu miscari de sus in jos. Se adauga arome.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la
180 de grade pentru aproximativ 8-10 minute.
Va sfatuiesc sa fiti cu ochii pe cuptor
deoarece madlenele se coc foarte repede si riscati sa le ardeti. Cand se
rumenesc usor pe margine sunt gata.
Se lasa 5 minute sa se raceasca in tava si apoi
se scot cu grija.
Eu am facut din start 2 portii, la noi au mare trecere, in jumatate am pus cate 4 boabe de coacaze, si am facut cateva si in forma de briosa, sa fie si pt gradi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu